Бүтээлч ажиллана!
Агуулга он сараар
-
▼
2011
(84)
-
▼
January
(21)
- БГД-ийн 14-р хороо
- Хорооны танилцуулга
- 2011 онд дүүрэгт хийгдэх бүтээн байгуулалтын ажлууд
- Зохион байгуулагч
- ХХҮХ-ийн мэрэгжилтэн
- Нийгмийн ажилтан
- Сайн дурын ажилтнууд
- Төрийн бус байгууллагууд
- Мэдээ
- Иргэний бүртгэлийн мэдээлэл
- ИН Хурал
- Гэмт хэргээс урьдчилан сэргийлэх зөвлөл хуралдлаа.
- Цагдаагийн тасаг
- ГХУСАЗ дэд зөвлөл
- Цагдаагийн мэдээлэл
- Хуулийн булан
- Хорооны зар
- Бусад
- Мэдээ
- Зар
- Холбоо барих
-
▼
January
(21)
Бидний тухай
- Шийрэв
Бидэнтэй хамтар
www.automarket.mn. Powered by Blogger.
БГД-ийн 14-р хороо
5:42 AM |
Posted by
Шийрэв |
Edit Post
БГД-ийн 14-р хороо link
Нийслэлийн иргэдийн хэрэгцээнд зориулан бэлтгэсэн нөөцийн махыг энэ сарын 15-наас худалдаанд гаргахаар боллоо. Нөөцийн махыг нийт 267 худалдааны цэгээр худалдаалах агаад 0,5 - 3 кг-аар жижиглэн савлаж худалдах юм. Улаанбаатар хотын Захирагчийн ажлын албаныхан мах бэлтгэлийн компаниудтай тохиролцсоны дагуу нөөцийн махны 1 кг-ийн жижиглэнгийн үнийг хонины мах – 3000, үхрийн мах – 3500, ямааны мах – 2400 төгрөгөөр борлуулахаар тогтсон байна.
Монгол Улсын Засгийн газрын 2010 оны 138 дугаар тогтоолын дагуу 2011 онд нийслэлчүүдийн хэрэгцээнд 12 мянган тн мах бэлтгэхээр төлөвлөсөн. Өчигдрийн байдлаар мах бэлтгэлийн ажил 95 хувьтай байна. Нөөцийн махыг Мах маркет, Мах импекс, Мах экспорт, Тайж трейд, Баатарууд тэнгэр, Багахангай, Монгол мах экспо, Баруунмонгол, Соотон, Давшилт трейд, Саян –Уул, Эрдэнэт прогресс, Стандарт мах, Хүнс трейд зэрэг компаниуд бэлтгэжээ.
Монгол Улсын Засгийн газрын 2010 оны 138 дугаар тогтоолын дагуу 2011 онд нийслэлчүүдийн хэрэгцээнд 12 мянган тн мах бэлтгэхээр төлөвлөсөн. Өчигдрийн байдлаар мах бэлтгэлийн ажил 95 хувьтай байна. Нөөцийн махыг Мах маркет, Мах импекс, Мах экспорт, Тайж трейд, Баатарууд тэнгэр, Багахангай, Монгол мах экспо, Баруунмонгол, Соотон, Давшилт трейд, Саян –Уул, Эрдэнэт прогресс, Стандарт мах, Хүнс трейд зэрэг компаниуд бэлтгэжээ.
Labels:
БГД-ийн 14-р хороо
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment